KERHO

Bay City Bikers MCC

Bay City Bikers MCC on lahtelainen sitoutumaton moottoripyöräkerho. Kerho on perustettu vuonna 1993 ja rekisteröity yhdistykseksi 1995. Kerhossa on noin 40 jäsentä. Kuulumme motoristien valtakunnalliseen kattojärjestöön Smotoon. Kerhon värit on hyväksytty Biker Meetingissä Helsingissä 10.4.2010.

Ajokaudella aloitamme kerhoillan torstaisin kuuden maissa Lahden matkustajasataman prätkäparkissa, josta lähdemme seitsemältä ja ajamme letkassa kerholle. Talvisin kokoonnumme kerholla torstaisin klo 18. Kerhoiltojen lisäksi toimintaan kuuluu mm. osallistuminen porukalla kokoontumisajoihin, ajoharjoittelua Ahvenistolla ja muilla moottoriradoilla, vuosittainen MP-messumatka ja ennakoivan ajon kurssi. Teemme erilaisia talkootöitä ja yhteisiä ajoretkiä.

Kerhotiloissamme on mahdollisuus mm. pyörien huoltoon ja talvisäilytykseen, saunomiseen ja juhlintaan.

BCB:n jäsenenä saat myös automaattisesti Smoton jäsenedut käyttöösi. Lisäksi jäsenkortillamme saa alennuksia paikallisista yrityksistä.

Jäsenenä saat harrastuksestasi enemmän!

Kiinnostuitko?

BCB:hen ovat tervetulleita jäseneksi kaikki tervettä motoristihenkeä omaavat miehet ja naiset kuskin ja pyörän merkkiin, kokoon tai ikään katsomatta. Täytä jäsenhakukaavake ja palauta se henkilökohtaisesti kerholle. Jäsenhakukaavakkeen saat vain kerholta.

Palautettuasi hakemuksen olet koejäsen kunnes olet osoittanut riittävää aktiivisuutta ja kerhokokous hyväksyy sinut jäseneksi.

Jos haluat lisätietoja, tule torstai-iltana käymään kerholla osoitteessa

Keskikankaantie 26, Hollola
(Laanikuja 1, teollisuushalli vasemmalla)

tai soita Marko Niemelle puh. 040 720 9149 tai lähetä sähköpostia bcb@bcb.fi.

Presidentti

Marko Niemi

Puh. 040 720 9149

president@bcb.fi

Hallitus

Jouko ”Jokke” Kärkkäinen
Hallituksen puheenjohtaja
Puh. 0400 443 318

Janne Lehtola
Hallituksen varapuheenjohtaja
vicepresident@bcb.fi

Raisa Kaija
Secretary

Sirpa Rintala 
Treasurer

Jarkko ”Jake” Härkönen
Hallituksen jäsen

Mika ”Mixu” Hyvönen
Hallituksen jäsen

Marko Niemi
Hallituksen jäsen

Kerhon sähköposti:
bcb@bcb.fi